Jan Černý s Mogulem pod kapotou zahájí sezonu snahou o obhajobu loňského triumfu

24.3.2017

Stejné místo, stejní jezdci, ale nový vůz a nový název týmu. Tak se vracejí na Valašskou rally, kde v loňském roce ještě s Fábií S2000 triumfovali, Jan Černý a Petr Černohorský v barvách MOGUL ŠKODA ACA RACING týmu. Už tento víkend dvojici podporované Mogulem odstartuje letošní rally sezona.

První soutěží sezony 2017 bude 36. JANČA Valašská rally, která odstartuje v sobotu 25. března z Valašského Meziříčí a po absolvování dvou etap se sem soutěžící vrátí v neděli před patnáctou hodinou na cílovou rampu. „Věřím, že jsme na první start připraveni, jak nejlépe to jde a budeme se snažit na Valašské rally využít výhodu, kterou zde oproti některým soupeřům máme ve znalosti tratě, kde jsme loni dokázali zvítězit. Konkurence je letos obrovská a o to větší motivaci všichni v týmu máme,“ říká závodník Jan Černý. Návštěvníci mohou o víkendu navštívit také servisní zázemí MOGUL ŠKODA ACA RACING a prohlédnout si nový design Škody Fabia R5.

V letošním roce na Jana Černého a Petra Černohorského čeká řada výzev. Druhé místo na loňském mistrovství republiky je zavazuje k dalším dobrým výkonům. Zároveň se chce tým MOGUL ŠKODA ACA RACING věnovat také vybraným závodům ThruCam mistrovství České republiky v rally a dále závodům mistrovství Evropy v rally, které odstartují krátce po Valašské rally na Azorských ostrovech.